De beste hulpmiddelen om te beleggen

4 gratis nummers van het meest gelezen financële weekblad in België, Test-Aankoop invest

Voor u, 4 gratis nummers van het meest gelezen financiële weekblad in België,
Test-Aankoop invest
. Méér dan 200 aandelen van alle landen worden ontleed met onderbouwde koop- of verkoopadviezen.

Het maandblad Fondsen & Sicavs gratis gedurende een maand.

Een gratis nummer van het maandelijkse Test-Aankoop invest magazine. Dit magazine met 32 pagina's in kleur is de perfecte aanvulling op het weekblad. Hierin ontdekt u hoe u uw vermogen optimaal beheert en krijgt u macro-economische analyses en heel wat praktische informatie aangeboden. Een onmisbaar magazine voor elke belegger!

Online, op test-aankoop.be/invest

Online, op test-aankoop.be/invest, vindt u dagelijks geactualiseerde financiële informatie, het beheer van uw onlineportefeuille, archieven, verklarende video's en themadossiers om te downloaden. Bovendien verrijkt een nieuwsbrief vol adviezen en weetjes uw mailbox.

Een team van financiële adviseurs beantwoordt telefonisch uw vragen

Beleggingen, fiscaliteit, nalatenschap: een team financiële adviseurs beantwoordt telefonisch uw vragen. Een extra dienst aangeboden door Test-Aankoop invest. Ook één maand gratis!

Test de tools voor geslaagde beleggingen. IK PROBEER 1 MAAND GRATIS
Picture 1

Adviezen aangepast aan uw beleggersprofiel

Heeft u het profiel en het temperament van een belegger? Het sleutelwoord is diversificatie om zo de risico's te beperken. Dankzij de knowhow waarover Test-Aankoop invest al meer dan 30 jaar beschikt, laat u geen buitenkansjes liggen. En met uw beleggersagenda vergeet u geen enkele belangrijke vervaldag!

Picture 2

Uw kinderen worden al snel studenten. U wil voorzien in de kosten van een kot en studieboeken. Beleggen in een gestructureerd product met kapitaalgarantie dat na 5 jaar vervalt, is een optie...

Uw eerste stappen in het beroepsleven kunnen samenvallen met uw eerste beleggingen. Waarom geen delen van een gemengde sicav kopen? Daarmee koppelt u de veiligheid van obligaties aan het rendement van de aandelen waaruit ze zijn samengesteld.

Wilt u niet inleveren op uw levensstandaard als u met pensioen gaat? Beleggen in verzekeringen kan een oplossing bieden. Bovendien gaat dat gepaard met een fiscaal voordeel!

Voorzichtig of ondernemend, welk bedrag u ook wilt beleggen, Test-Aankoop invest bezorgt u een persoonlijk antwoord. IK PROBEER 1 MAAND GRATIS

50 financiële adviseurs tot uw dienst

Picture 1

U kan rekenen op een internationaal team van méér dan 50 financiële adviseurs.
Vanuit 5 Europese landen nemen ze de financiële markten en economie onder de loep.
Hun analyses worden geroemd in de pers en op televisie.

Deze adviseurs informeren u over de beste beleggingen. Optimaliseer uw opbrengsten en minimaliseer risico's dankzij hun betrouwbare en onafhankelijke adviezen!

Maak kennis met de expertise van onze adviseurs! IK PROBEER 1 MAAND GRATIS

Profiteer gedurende
een maand gratis
van het
hele Test-Aankoop investaanbod en
krijg uw laadstation en lichtwekker.
Vul snel uw gegevens in!

Tooltip

Als u al bent geabonneerd op Test-Aankoop zullen uw gegevens automatisch verschijnen als u uw lidnummer ingeeft !

Als u al bent geabonneerd op de magazines van Test-Aankoop geeft u uw persoonlijk lidnummer van 9 cijfers in dat u vindt op uw lidkaart. Nummer vergeten? Bel naar 02-542 32 00 om uw gegevens door te geven.

10 + 2 =
* Verplichte velden